Alumni sana tulee latinankielisestä sanasta alumnus , joka merkitsee kasvattia tai suojattia. Alumni taas on joukko kasvatteja tai suojatteja. Alumnitoiminta on yleistä yliopisto- ja koulumaailmassa. 

Jankko lentopallo ry (ent. Loimaan Jankko/lentopallojaosto) ja Hurrikaani-Loimaa ovat päättäneet yhdessä aloittaa alumnitoiminnan. Satoja ja jopa tuhansia pelaajia, valmentajia, huoltajia ja joukkueenjohtajia on ollut mukana toiminnassa vuosikymmenten aikana. Alumnilla ei siis tarvitse olla pelaajataustaa. Osan yhteys seuraan on jatkunut omien lasten harrastuksen tai esimerkiksi Hurrikaanin pelien kautta. Osan mielenkiinto on suuntautunut muualle ja osan yhteys on katkennut esimerkiksi paikkakunnalta muuton vuoksi.

Haluaisimme nyt koota kaikki yhteen.

Tarkoituksena on muistella vanhoja ja luoda uutta. Välineinä käytämme uutiskirjeviestintää ja sosiaalista mediaa. Tavoitteena on viestiä toiminnasta, järjestää tapaamisia ja juhlia otteluiden yms. yhteydessä sekä mahdollisesti auttaa tulevaisuuden pelaajia tiellään kohti erinomaisuutta. Lähestymme somen, sähköpostin tai puhelimen kautta. Voit myös itse olla aktiivinen ja ottaa yhteyttä liisa.haltia (at) loimaa.fi

Lähde mukaan.

Alumniyhteisö on vapaamuotoinen ei-rekisteröity yhteisö. Mahdollisesti myöhemmin toiminta rekisteröidään, jos se on tarpeellista.

 

Tilaa uutiskirje

 

Copyright Jankko Lentopallo ry.  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet