Info


 

Jankko lentopallo harjoittelu 1.6. alkaen

Poikkeusajan harjoittelussa Jankko suosittaa viranomaisohjeistuksen lisäksi huolehtimaan seuraavista asioista koskien harjoituksiin saapumista, valmistautumista, harjoituksissa olemista ja sieltä poistumista:

-Pyrimme pitämään harjoitusryhmät mahdollisimman samoina niin, että koko kesäkuun ajan ryhmä on sama, jolloin kontaktimäärät pysyvät hallinnassa.

-Jokaisella pelaajalla tulee olla oma juomapullo eikä niitä lainata harjoituksissa eikä niiden ulkopuolella. Juomapullon täyttämisestä vastataan myös itse.

-Pienryhmäharjoituksia järjestetään vain sen ikäisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöjä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko harjoituksen ajan. Jankossa harjoittelu on mahdollista aloittaa D-ikäisestä ylöspäin ja jos tilanne pysyy koronan kannalta hallinnassa sekä uusia ohjeistuksia ei enää tule, niin F- ja E-ikäisten harjoituksia voidaan alkaa käynnistämään heinäkuussa.

-Toimintaohjeet käydään selvästi läpi etukäteen koko ryhmän kanssa sekä ohjeista tiedotetaan myös perheitä.

-Harjoittelussa käytetyt pallot tulee desifioida joukkueen toimesta ennen ja jälkeen harjoitusten.

-Harjoituksessa käytettyjä apuvälineitä käyttää vain yksi henkilö.

-Harjoituksiin ei tulla kipeänä ja jos on tuntemuksia jätetään harjoittelu ainakin ryhmässä mieluummin väliin. Toimintaan ei myöskään pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelleen liian suureksi.

-Pukuhuoneita ei käytetä, vaan Hirvihoviin saavutaan ja poistutaan pääovesta. WC-tiloissa voi pestä kädet. Pidämme edelleen pääosan harjoituksista ulkona.

-Harjoituksiin ei saavuta turhan aikaisin ennen oman harjoitusvuoron alkua, eikä jäädä tilaan harjoitusten päätyttyä. Harjoitusryhmien välille pyritään jättämään pieni väli tai toimitaan niin, että toinen ryhmä kokoontuu alkuun eri paikkaan.

-Sisällä tapahtuvassa harjoittelussa ei ole toiminnan kannalta ei-välttämättömiä henkilöitä (mm. katsojat.)

-Harjoituksissa vältetään mm. yläfemmoja, läpsyjä ja halauksia.

-Jos epäilet Covid-19 -tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan.

-Lisäksi muistutamme virainomaisohjeistuksista erityisesti huolellista käsienpesua ja desinfiointia, yskimistä ja aivastamista hihaan sekä turvavälien säilyttämistä kaikissa tilanteissa. Jokaisessa harjoituksessa joukkueella on käytössä desifiointiainetta käsien desifiointiin.

Em. ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Ohjeistusta voidaan muuttaa, jos Suomen lentopalloliitto, Loimaan kaupunki tai joku muu vastaava taho antaa uusia ohjeita.
 
 
 
31.5.2020
 
Jankko Lentopallo ry:n hallitus tiedottaa:
 
Jankon harjoituksia voidaan aloittaa ulkona 14.5. alkaen kokoontumisrajoituksia noudattaen. Jankko suosittaa ulkoharjoittelun tapahtuvan lähikontakteja välttäen 31.5. saakka.
Poikkeusajan harjoittelussa Jankko suosittaa viranomaisohjeistuksen lisäksi huolehtimaan seuraavista asioista:

-Jokaisella pelaajalla tulee olla oma juomapullo eikä niitä lainata harjoituksissa eikä niiden ulkopuolella.

-Pienryhmäharjoituksia järjestetään vain sen ikäisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöjä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko harjoituksen ajan. Jankossa harjoittelu on mahdollista aloittaa D-ikäisestä ylöspäin.
 
-Toimintaohjeet käydään selvästi läpi etukäteen koko ryhmän kanssa.
 
-Harjoittelua koskevat keskustelut ja palaverit pidetään etäyhteyksillä.
 
-Harjoittelussa käytetyt pallot tulee pyyhkiä joukkueen toimesta ennen ja jälkeen harjoitusten.
 
-Harjoituksiin ei tulla kipeänä ja jos on tuntemuksia jätetään harjoittelu ainakin ryhmässä mielummin väliin. Toimintaan ei myöskään pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelleen liian suureksi.
 
-Lisäksi muistutamme virainomaisohjeistuksista erityisesti huolellista käsienpesua ja desinfiointia, yskimistä ja aivastamista hihaan sekä turvavälien säilyttämistä kaikissa tilanteissa.
 
Em. ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Ohjeistusta voidaan muuttaa, jos Suomen lentopalloliitto, Loimaan kaupunki tai joku muu vastaava taho antaa uusia ohjeita. Ohjeita tarkennetaan kesäharjoitteluun 1.6. alkaen, mutta nämä ylläolevat ohjeet ovat voimassa ainakin 14.5-31.5. välisen ajan.
 
8.5.2020

Copyright Jankko Lentopallo ry.  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia