KESÄTOIMINTA 2024

JANKKO LENTOPALLO järjestää taas kesällä 2024 paljon monipuolista liikunnallista ohjelmaa. 

 

Tiistaina 11.6. 2016-2018-syntyneille SPORTTILEIRI klo 9.30-15.00 Hirvihovin ympäristössä

Leirillä liikutaan monipuolisesti ulkona ja sisällä. Ohjelmaa suunnitellessa huomioidaan myös leiriläisten toiveet. Ohjaajina Väinö Rahko, Katariina Kojo, Valtteri Arra, Linnea Juuri, Kasper Koliseva, Saaga Torikka, Saara Suonpää ja Yuliia Kolomieets.

 

Keskiviikkona 12.6. 2012-2015-syntyneille SPORTTILEIRI klo 9.30-15.00 Hirvihovin ympäristössä

Leirillä liikutaan monipuolisesti ulkona ja sisällä. Ohjelmaa suunnitellessa huomioidaan myös leiriläisten toiveet. Ohjaajina Väinö Rahko, Katariina Kojo, Valtteri Arra, Kasper Koliseva, Ella Huhtamäki, Saaga Torikka, Saara Suonpää ja Yuliia Kolomieets.

 

Tiistaina 18.6. 2016-2018-syntyneille PALLOILU-/LENTISLEIRI klo 9.30-15.00 Hirvihovin ympäristössä

Leirillä voit valita yleisen palloiluryhmän tai lentis- ja biitsiryhmän. Ohjaajina Väinö Rahko, Katariina Kojo, Valtteri Arra, Kasper Koliseva, Saaga Torikka, Saara Suonpää ja Yuliia Kolomieets.

 

Keskiviikkona 19.6. 2012-2015-syntyneille PALLOILU-/LENTISLEIRI klo 9.30-15.00 Hirvihovin ympäristössä

Leirillä voit valita yleisen palloiluryhmän tai lentis- ja biitsiryhmän. Ohjaajina Väinö Rahko, Katariina Kojo, Valtteri Arra, Ella Huhtamäki, Kasper Koliseva, Saaga Torikka, Saara Suonpää ja Yuliia Kolomieets.

 

Tiistaina 25.6. 2016-2018-syntyneille SEIKKAILULEIRI klo 9.30-15.00 Hirvihovin ympäristössä

Leirillä ulkoillaan, suoritetaan erilaisia rasteja, paistetaan makkaraa laavulla yms. Ohjaajina Väinö Rahko, Katariina Kojo, Valtteri Arra, Linnea Juuri, Kasper Koliseva, Saaga Torikka, Saara Suonpää ja Yuliia Kolomieets.

 

Keskiviikkona 26.6. 2012-2015-syntyneille SEIKKAILULEIRI klo 9.30-15.00 Hirvihovin ympäristössä

Leirillä ulkoillaan, suoritetaan erilaisia rasteja, paistetaan makkaraa laavulla yms. Ohjaajina Väinö Rahko, Katariina Kojo, Valtteri Arra, Kasper Koliseva, Ella Huhtamäki, Saaga Torikka, Saara Suonpää ja Yuliia Kolomieets.

 

LEIRIEN HINNAT:

25€/1 LEIRIPÄIVÄ

40€/2 LEIRIPÄIVÄÄ

55€/3 LEIRIPÄIVÄÄ

OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ LOUNAAN LÄNNEN MAUKKAALLA. iLMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT: jankkolentopallo@gmail.com

 

 

SEIKKAILULIIKKARIT

3-4 -vuotiaille Hirvihovin ympäristössä

Liikkarikerrat klo 15.30-16.15 maanantaisin 27.5, 3.6, 10.6, 17.6 ja 24.6.

Ohjaajina Katariina Kojo, Saaga Torikka ja Saara Suonpää.

Hinta 35€, joka sisältää kaikki viisi kertaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jankkolentopallo@gmail.com

 

 

5-6 -vuotiaille Hirvihovin ympäristössä

Liikkarikerrat klo 16.30-17.15 maanantaisin 27.5, 3.6, 10.6, 17.6 ja 24.6.

Ohjaajina Katariina Kojo, Saaga Torikka ja Saara Suonpää.

Hinta 35€, joka sisältää kaikki viisi kertaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jankkolentopallo@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Palaveria ja padelia

 

Jankko lentopallon valmentajat kokoontuivat viime lauantaina padelin ja palaverin merkeissä. Iltapäivällä Jankko lentopallo tarjosi kaikille vetäjille mahdollisuuden kahden tunnin ajan hikoilla padelin parissa Padel Club Finlandin Loimaan tiloissa. Valtavaa suosiota nauttiva padel keräsikin mukavan määrän juniorivalmentajia pelaamaan. Pelien jälkeen siirryttiin Hurrikaanin ja Jankon (HurJan) toimiston alakertaan pitämään kauden avauspalaveria. Toistakymmentä valmentajaa keskusteli tulevan kauden suunnitelmista. Pitsan ja juoman ääressä toiminnanjohtaja Katariina Kojo alusti tulevan kauden suunnitelmia, jonka jälkeen ääneen pääsivät valmentajat. Asialistalla oli sarjailmoittautumisten lisäksi mm. lisenssien ostaminen, talkoovuorot, joukkueiden harrastajamäärät ja lopuksi kirjattiin myös Jankko lentopallon ”pelisäännöt”.

Tällä kaudella Jankossa on aloittanut ennätysmäärä uusia harrastajia, mikä on asettanut seuran myös ison haasteen eteen. Nuorimpien f- juniorien ryhmäkoot ovat vaatineet uusien valmentajien rekrytoimisen ja samalla myös aikaisempaa enemmän salivuoroja. Tälle kaudelle Jankko lentopallo on saanut yhden vuoron myös kaupungin puolelta, Keskuskoululta. Tämä vuoro on erittäin tervetullut, koska harrastajamäärien kasvupotentiaali on hyödynnettävä jatkoa ajatellen.

-Erityisesti nuorimpien juniorien kohdalla on positiivista kasvua, ei ihan tuplaantunut, mutta paljon kuitenkin, Kojo paljastaa.

Tämän kauden osalta Jankko lentopallo pyörittää melkoista ”lentisperhettä”, johon kuuluu kaikkiaan noin 300 harrastajaa ja nelisenkymmentä valmentajaa.


– Meiltä osallistuu sarjatoimintaa tulevalla kaudella arviolta 25 joukkuetta, jota voidaan pitää erinomaisena määränä, Kojo lisää.

Pääsääntöisesti Jankko harjoittelee Hirvihovissa, Liikuntahallissa ja Alastarohallissa. Voidaan todeta, että Jankko lentopallo liikuttaa viikoittain satoja lapsia, nuoria ja aikuisia, jonka lisäksi seuran muu toiminta on varsin aktiivista.

Vaikka harrastajamäärät ovat isoja, vieläkin voi lähteä mukaan lentopalloharrastuksen pariin. Jankossa on ollut tapana, että parin viikon ajan voi käydä ilmaiseksi treeneissä ja testata, olisiko lentopallo SE laji.

Tästä voit katsoa oman ikäluokkasi harjoitusajat ja – paikat:

https://www.jankkolentopallo.fi/harjoitusvuorot

Kesätoiminta 2023

Jankko Lentopallo järjestää kesätoimintaa monille eri ryhmille. Järjestämme tietysti lentopalloharjoituksia, joihin ovat tervetulleita myös muiden seurojen pelaajat. Tämän lisäksi järjestämme erilaisia liikuntaleirejä ja -kerhoja kaiken ikäisille. Katso alla olevista esitteista itsellesi sopivat ja ilmoittaudu mukaan. Lisää tietoja antavat Katariina Kojo ja Valtteri Arra. Yhteystiedot löytyvät sivuston "yhteystiedot"-sivulta. 

Tervetuloa mukaan!

Copyright Jankko Lentopallo ry.  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet